Blog

Náš blog

Vianočný stromček z Puffy vlny

Netradičný vianočný stromček môže byť realitou vďaka Puffy vlne. Vyskúšajte ručné pletenie bez ihlíc a pripravte si originálny symbol Vianoc. V hlavnej úlohe Alize Puffy, Noezon inšpirácia a vaša tvorivosť.

Čítaj viac

Snehová vločka macrame technikou

Ako bude vyzerať váš vianočný stromček? Noezon má v tom jasno - prichystal pre vás nádielku ručne robených dekorácií. Vytvorte si snehové vločky macrame technikou spolu s nami.

Čítaj viac

Tvorivé Vianoce s macrame ozdobami

Handmade technika, ktorá sa stala obľúbenou naprieč všetkými generáciami. Macrame poznali už naše babičky, túto tvorivú štafetu dnes smelo preberajú aj mladšie ročníky. Pozrite sa spolu s nami na to, ako zakomponovať uzlíky do vianočného zdobenia.

Čítaj viac

Originál vianočný darček - inšpirácie

Vyrobené a podarované s láskou. Už viete, čo zabaliť svojim milovaným pod vianočný stromček? Ak chcete niečo skutočne výnimočné, podarujte im handmade darček. V tomto sviatočnom zozname nájdete inšpirácie na originálne, ručne robené výrobky, ktoré potešia malých aj veľkých.

Čítaj viac

Jeseň a zima 2023 v pletení a háčkovaní

Vzdušné a ľahké materiály strieda hrejivé vrstvenie. Aké trendy ovládnu jeseň a zimu 2023 vo svete handmade? Sezóna padajúceho lístia bude plná luxusného mohéru a objemnejších vlákien. Obdobie horúceho čaju a poctivej pleteniny je späť.

Čítaj viac

Nápady na vianočné darčeky pre dámy

Nakupujete darčeky v predstihu alebo si to nechávate na poslednú chvíľu? Nech už patríte do ktorejkoľvek z týchto skupín, nasledujúce riadky pomôžu rozlúsknuť najčastejšiu otázku týchto dní. Čím obdarovať blízkych pod vianočným stromčekom? Potešíme dámy, ale aj pánov.

Čítaj viac

Gél lak nechty, ktoré zvládnete vytvoriť aj doma

Jednoduchá a trvácna úprava nechtov ako od profesionála? Naučte sa pracovať s gél lakom. Túto manikúru si vytvoríte jednoducho v pohodlí domova.

Čítaj viac

Ideal pomôcky na pletenie

Máte pred sebou nový handmade projekt? So správnymi pomôckami na pletenie či háčkovanie to bude hračka. Spoznajte značku Ideal, ktorá prináša množstvo praktických produktov na ručné práce. Prebuďte v sebe tvorivosť a pustite sa do ďalšej výzvy.

Čítaj viac

Bábika Wednesday háčikom

Pobláznila sociálne siete, ale aj šikovné ruky tvorcov. Wednesday Addamsová zahviezdila nielen v populárnom seriáli. Svoje miesto si tiež našla medzi kreatívnou komunitou, kde sa to hemží handmade bábikami na rôzny spôsob.

Čítaj viac

Ručne pletená deka z Alize Puffy

Hľadáte spôsob, ako v tomto uponáhľanom svete na chvíľu zastaviť? Poďte si spolu s nami vytvoriť handmade unikát. Ručne pletená deka z Alize Puffy je jednoduchá na prípravu, zvládnu ju vytvoriť aj úplní začiatočníci. Nepotrebujete si chystať ihlice, ani háčik. Postačia vám vaše ruky a chuť tvoriť.

Čítaj viac

Jesenná manikúra v pohodlí domova

Sušené kvety nepatria len do sveta ručnej tvorby. Túto dekoráciu môžete zamiešať do svojej jesennej manikúry. Inšpirujte sa a vytvorte si gél lak nechty s originálnym zdobením.

Čítaj viac

Pletieme Puffy deku

Noezon odštartoval nový projekt. Každý druhý piatok vás budeme inšpirovať z televízneho štúdia Telerána. Téma prvého vysielania znela jasne - jednoduchá Puffy deka, ktorú upletiete bez ihlíc.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024