Blog

Náš blog

Rozčesatelné špagáty pre váš nový projekt

Husté strapce, ktoré dávajú macrame tvorbe dokonalý výsledok. Ak vás zlákala uzlíková technika, na vašej tvorivej poličke by nemali chýbať rozčesatelné špagáty. Ako sa v nich vyznať a čím ich doplniť? Prezradíme v dnešnom článku.

Čítaj viac

Svetový deň pletenia na verejnosti

Dokončia rozpracovaný projekt, vymenia skúsenosti a prispejú k dobrej veci. Druhá júnová sobota má v kalendároch tvorcov špeciálne miesto. Svetový deň pletenia na verejnosti je globálnou výzvou, ktorá prepája generácie.

Čítaj viac

Macrame víla

Macrame technika otvára nekonečné možnosti tvorby. Jednoduchým uzlíkovaním si dokážete vytvoriť dekorácie, ktoré skrášlia interiér počas celého roka. Dnes si vytvoríme kúzelnú macrame vílu.

Čítaj viac

Ako odstrániť gél lak z nechtov

Nechty nalakované gél lakom sú veľmi žiadaným a častým spôsobom úpravy. Aplikácia ako aj odstránenie gél laku sú pomerne jednoduché, so správnym postupom to zvládnete aj doma. Patríte k ženám, ktoré majú gél lak nechty, ale neviete, ako ich odstrániť? Ukážeme vám, ako na to - rýchlo a šetrne.

Čítaj viac

Krúžok na obrúsky

Spestrite svoje macrame stolovanie ozdobným detailom. Krúžok na obrúsky dotvorí aranžmán na každú špeciálnu príležitosť. Pustite sa do toho spolu s nami.

Čítaj viac

Veľkonočné dekorácie s deťmi

Príprava veľkonočnej výzdoby vie byť zábavná, ale aj edukatívna. Noezon v štúdiu Telerána prebudil tvorivosť spolu s deťmi. Zo špagátov a korálok sme vytvorili hlavné dekorácie sezóny.

Čítaj viac

Ako aplikovať japonskú manikúru na nechty

Trápia vás slabé a lámavé nechty alebo len potrebujete prestávku od gélu či akrylu? Japonská manikúra predstavuje prelomový krok v prirodzenej starostlivosti o nechtovú platničku. Vyskúšajte jej benefity aj vy. Povieme si, ako na to!

Čítaj viac

Inšpirácie jar/leto 2023 v pletení a háčkovaní

Milovníci ručnej tvorby vstupujú do ďalšej sezóny s jasnou víziou. Vniesť do sveta pletenia a háčkovania novú energiu. Vonku sa prebúdza život a s ním aj chuť tvoriť. Inšpirácie na jar a leto 2023 sú pripravené, ktorým smerom sa vydáte vy?

Čítaj viac

Ako vyrobiť macrame listy

Ozdobia prázdnu stenu, oživia stolovanie, v menšej verzii doplnia vašu obľúbenú kabelku. Macrame listy sú naozaj univerzálnou dekoráciou. Vyrobte si svoj originál pomocou šikovnej šablóny.

Čítaj viac

Zdravo vyzerajúce nechty bez laku

Návštevu barbera berú dnes mnohí muži ako rutinnú záležitosť. Starostlivosť o nechty je však pre niektorých stále okrajovou témou a my chceme tento uhol pohľadu zmeniť.

Čítaj viac

Puffy veniec na Veľkú noc

Veľkonočná dekorácia, ktorú si hravo pripravíte s vašimi deťmi. Puffy veniec je obľúbený pre jednoduchosť prípravy, ale aj možnosti zdobenia. Váš domov môže skrášľovať počas všetkých ročných období - vždy v inom šate. Inšpirujte sa ďalšou témou z Telerána.

Čítaj viac

Veľkonočný veniec z Puffy vlny. Ako si ho vyrobiť doma?

V obchodoch sa to už hemží veľkonočným sortimentom. Pustili ste už jar do svojich príbytkov? Ak ste tak ešte nestihli urobiť, máme pre vás tip na dekoráciu, ktorú si zamilovali skúsené i začínajúce pletárky. Ako na veľkonočný veniec z Puffy vlny?

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024