Blog

Náš blog

Háčkovaný batoh

Praktický, štýlový a pripravený na každodenné nosenie. Háčkovaný batoh odnesie všetky vaše cennosti, v prípade potreby ho viete šikovne premeniť na kabelku. Uháčkujte si originálny doplnok spolu s nami.

Čítaj viac

Háčkovaná sieťovka

Chcete začať s háčkovaním a hľadáte ten správny štartovací bod? Háčkovaná sieťovka vám dáva zelenú. Vytvorte si udržateľnú tašku, ktorá odnesie všetky vaše nákupy.

Čítaj viac

Macrame kľúčenka

Ozvláštni kľúče, ale aj kabelku. Macrame kľúčenka je doplnok, ktorý hravo vytvoríte pre seba, alebo ju venujete ako darček. Stačí bavlnený špagát a kovová karabínka.

Čítaj viac

Háčkovaná čelenka

Ako si spríjemniť sychravé a chladné dni? No predsa ďalším tvorivým projektom. Dnes to bude háčkovaná čelenka. Pripravte si háčiky, začíname!

Čítaj viac

Háčkovaná gumička do vlasov

Poznáte scrunchie? Táto obľúbená gumička do vlasov môže byť vaša vďaka jednoduchému návodu. Doplňte svoju háčkovanú výbavu.

Čítaj viac

Prirodzená manikúra plná lesku a výživných látok

Dokonale upravené nechty sú vizitkou, ktorá nás reprezentuje na dennej báze. Ako sa postarať o ich prirodzenú krásu a výživu? Odpoveď prinieslo decembrové vysielanie Telerána.

Čítaj viac

Háčkovaný obal na šálku a podšálka

Šálku horúceho nápoja si môžete vychutnať naozaj štýlovo. Dnešná inšpirácia prináša návod na háčkovaný set pre váš obľúbený hrnček. Praktický doplnok, ktorý poteší vás aj vašich blízkych.

Čítaj viac

Detské papučky z Puffy vlny

Jemné, hebké a jednoduché na prípravu. Pletenie bez ihlíc pozýva k tvorbe aj úplných začiatočníkov. Vytvorte si puffy papučky, ktorými potešíte tých najmenších drobcov.

Čítaj viac

Háčkovaná čiapka a nákrčník pre deti

Mäkučký a hrejivý set pre vašich drobcov. Háčkovaná čiapka a nákrčník doplní výbavu malého bábätka, ale aj väčšieho dieťaťa. Vytvorte si originálnu súpravu.

Čítaj viac

Háčkovaný perníček pre deti

Vianočný mojkáčik, ktorý poteší tých najmenších. Inšpirujte sa návodom na háčkovaný perníček, ktorý prinesie do detskej izby pravú sviatočnú atmosféru.

Čítaj viac

Macrame ozdoby na stromček

Udržateľné, originálne a čarovné. Vianočné macrame ozdoby na stromček si dokážete vytvoriť jednoducho z pohodlia obývačky. Zapojiť môžete všetkých členov domácnosti.

Čítaj viac

Tvoríme na Vianoce s celou rodinou

Začiatok decembra hlási nádielku vianočnej nálady aj tvorivej inšpirácie. Do štúdia Telerána sme priniesli handmade dekorácie, ktoré odštartujú kreativitu celej rodiny.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024